Thuis

Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.

Bedrijfsprofiel

Is zich Marien Co. van de Jiaxingszeeman, Ltd dat in 2010 wordt gevestigd, een snelle groeiende onderneming die bij het leveren concentreert en uitvoerend de SOLAS standaard Mariene LSA/FFA (redding & brandbestrijding) uitrusting, na verscheidene jarenontwikkeling, worden wij één van het belangrijke leveringsbedrijf voor mariene veiligheidsuitrusting evenals moet andere mariene verwante producten, ons doel de één dienst en hoog van de eindeoplossing voor onze klant aan de meeste competetive prijs zijn - kwaliteitsgoederen.

 

Onze Producten

De productenlijn wij zijn neemt in dienst in is zoals hieronder: Mariene reddingsuitrusting, Mariene brandbestrijdingsuitrusting, Mariene lichten, Mariene hardwarehulpmiddelen, Zeescheepvaartmateriaal, Mariene rope&-ladders, Mariene elektrisch, de montage van de Vrije tijdsboot, de producten van de Watersport.

de producten die wij bijna behandelen de meesten van mariene veiligheidsuitrusting hebben geleverd die in China kunnen worden vervaardigd.

 

Onze certificaat en markt

Met onze professionele productieinstallaties, hebben onze producten de certificatie van CCS (de Classificatie van China Socity) & van EC/MED (Uitrusting van zeeschepenapparaat). GL-DNV, BV, RINA, LR, ABS, DE CLASSIFICATIEgoedkeuring VAN KR. 

De zeeman heeft een gestabiliseerd distributienetwerk met klanten rond meer dan 15 landen en gebieden in de wereld opgezet. De leiding van onze klant is Marine, Scheepswerf, Mariene materiaalimporteur & verdeler, olie & gasleveranciers, reder, scheepvaartmaatschappij.
 

Ons Bedrijfsgeloof
Wij houden 3R- „Eerbied“, „Betrouwbaar“, „Verantwoordelijk“ aangezien onze bedrijf bedrijfsmoto, altijd aan ons beste probeert om de beste dienst en de concurrerendste prijs met de goederen van de hoogtekwaliteit voor onze klant aan te bieden,
Houd Eerlijke en snellere reactie op klanten, om met klant te groeien en zaken samen te winnen.

 

China Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf wordt erkend als een belangrijke Mariene fabrikant van het Veiligheidsmateriaal en een exporteur van Mariene Redding en Brandbestrijdingsuitrusting.

 

Ons bedrijf wordt opgericht in Jiaxing, China, de ervaring met van vele die jaren (op het jaar van 2010 worden geopend) in de mariene veiligheidsindustrie. Dit staat ons toe om onze zaken op een goed-geplande manier uit te breiden. Wij bieden nu een uitvoerige gehele productielijn van mariene veiligheidsuitrusting aan concurrerende prijzen aan. 

Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ZEEMAN

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3,000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%